Honda dealer

AutoFirst Autobedrijf Vrieling
Erkend Honda dealer/reperateur

Wie hard werkt, krijgt daarvoor uiteindelijk wel zijn beloning. Bij Autobedrijf Vrieling denken wij daar ook zo over. Wij willen het beste voor u. We werken hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Dit krijgen we ook vaak terug van onze klanten. Een goede service en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Honda geeft ons goud!

Niet letterlijk natuurlijk, maar Honda geeft wel een stempel op onze ambities. In april 2017 is ons bedrijf namelijk beoordeeld door Honda Nederland en wat bleek? Autobedrijf Vrieling mag zich nu een erkend Honda reperateur noemen, een officiële titel waar we hartstikke trots op zijn. Honda stelt strenge eisen om deze titel te krijgen. Onze medewerkers hebben hard gewerkt en zij verdienen een compliment.

Honda Erkend Reperateur

Honda Erkent Reperateur zijn betekent eigenlijk maar een ding; ontzettend veel verstand hebben van Honda auto’s. Met onze professionele werkwijze en Honda opgeleide monteurs hebben wij de beste kennis in huis voor uw Honda auto. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarnaast gaan onze monteurs 1x per 3 jaar op training in Frankfurt. Dit maakt onze reperateurs geen reparateurs, maar specialisten en echt vakmensen. 

Autobedrijf Vrieling: wij ademen Honda

Als u dus echt de allerbeste Honda reparatie nodig heeft voor uw auto en niet meer voor verassingen wilt komen te staan dan komt u naar AutoFirst Vrieling. Wij zijn Honda erkend reperateur en hebben een echte passie voor auto’s. Wij staan voor eerlijkheid, openheid en de klant centraal. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn onder het genot van een bakje koffie of thee. 

Contact opnemen voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst Vrieling.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.

 

Bovag garantie

Vrieling Occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Vrieling

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Tijd voor APK keuring? Neem direct contact op!

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

24/7 pechhulp in Nederland. 

Lees meer
Bovag garantie

Erkend-Honda reperateur

Als erkend reparateur staan wij altijd klaar voor elke Honda-rijder.

Lees meer
Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen

Lees meer